مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت یا جانبازی

سلام.من کادر رسمی سپاه هستم پارسال برج 6 در منطقه مرزی میرجاوه در پایگاه مرزی، هنگام انجام ماموریت با ادوات نظامی مچ دستم آسیب دید و بعد از آن منجر به عمل مچ دستم شد و پلاتین تو مچ دستم گذاشتن و الان مچ دستم محدود شده است و به گفته دکتر ماندگاری دارد.میخواستم ببینم تو کمیسیون 134 جانبازی تعلق میگیره یا معلول حین خدمت؟
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جانبازی که نه اما معلولیت هم بستگی به متن صورت سانحه ای که فرمانده یگان برایت تنظیم می کند و متن صورتجلسه شورای پزشکی نزسا دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد