مشاوره حقوقی رایگان - پروانه پزشکی با معافیت اعصاب و روان

با سلام بنده 20 سال هست تحت نظر روانپزشک هستم و در کنترل دارویی قرار دارم و معافیت اعصاب روان دارم (اختلال دوقطبی) آیا تحصیل در شغل پزشکی و و گرفتن جواز طبابت برای من امکان پذیر خواهد بود با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از سازمان نظام پزشکی پیگیری کنید.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط تحصیل در شغل پزشکی و أخذ پروانه طبابت را مورد مطالعه خود قرار دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان نظام پزشکی پیگیری کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بعید بدانم چون شغلی است با سختی کار که حداقل دردوران دانشجویی شیفت شب و صبوری می خواهد