مشاوره حقوقی رایگان - کنسلی معافیت اعصاب و روان

سلام خسته نباشین من چند روز پیش شورا داشتم تو بیمارستان 505 بهم 60 روز استعلاجی دادن و گفتن برو معافی منم میخوام گواهینامه پایه یک بگیرم میگن نمیدن و مشکل ساز میشه الان هنوز جواب شورا نیومده و با پادگانم تصویه نکردم بخوام ادامه خدمتمو برم میشه یعنی کارت قرمز شاملم نمیشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بعد از یک هفته بری بر خدمت و از معافیت دایم پزشکی کتبا درخواست انصراف بدهی معاف نمیشی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . مقررات نظام وظیفه با توجه به نظریه کمیسیون پزشکی آن نظام ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تصمیم کمیسیون مربوطه دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

موضوع خیلی روشن نیست.با پلیس 10 نزدیک منزلتان مشورت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این موضوع بهتر است از منابع انسانی محل خدمت خویش پیگیری کنید تا معلوم شود که برای شما امکان پذیر است یا برای شما امکان پذیر نمی باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر اگر مشکل حاد داشته باشید حتی اگر خود شما هم موافق خدمت باشید در نهایت کمیسیون است که برای شما تعیین تکلیف می‌کند که معاف باشید یا خیر چرا که مورد نیز حساس میباشد