مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه اجاره

سلام
.یک طبقه منزل راسه سال قبل اجاره کردم.ده میلیون ازمبلغ رهن رامن دادم وپانزده تومان مادرخانمم.ودرقولنامه نوشتند.سال بعدتمدیدکردیم وپنج میلیون دیگرمادرخانمم دادوبنگاه نوشت.پارسال واسه تمدیدمادرخانمم فوت شدودایی خانمم ده میلیون برده داده به بنگاه وبه نام خودش نوشته قولنامه رو و پول رهن شده چهل میلیون.الان با زنم مشکل خوردیم میگن چهل تومن مال من هست چون به نام دایی ش نوشته.اماقولنامه اول دست بنگاه هست.هنوزخونه روتحویل ندادم.آیا میتونن ده میلیون من هم بگیرن.بنگاهی یک بارگفت اصل قولنامه اول هست.ممنون میشم جوابم روبدین

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در صورتی که اجاره نامه قبلی به نام شماست می‌توانید مطالبه کرد و استرداد وجه رهن بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و مفاد قرارداد حائز اهمیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد اجاره عمل می‌شود

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

مالک و بنگاهی باید مشخص کنند اجاره نامه اول تکلیفش چه شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد اجاره است
موجر در مقابل شما مسئولیت خواهد داشت