مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو توسط واحد فاقد پارکینگ در حیاط آپارتمان

سلام و عرض ادب
وکیل محترم : در یک آپارتمان چهار طبقه ساکن هستم که دو واحد از آنها فاقد پارکینگ می باشند ولی حق خود میدانند که به صورت دائمی خودرو را در حیاط مشاعی پارک نمایند و به گفته های ما توجهی نمی کنند .لطفا به ماده قانونی ممنوعیت پارک اشاره فرمایید تا ایشان را از ورود خودرو به پارکینگ منع نماییم .لطفا اشاره به ماده قانونی مورد امتنان است. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
حیاط قسمت مشاع ساختمان محسوب است و استفاده از آن مستلزم رضایت کلیه مالکین است .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر گونه تصرفی در مشاعات ساختمان باید با رضایت تمام مالکین باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پارکینگ مطابق سند رسمی متعلق به هر مالکی باشد تصرف آن و ممانعت از ورود به آن جرم است و در صورتی که مشاع باشد قابل استفاده برای سکنه به تناسب واحد اختصاصی مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با فوریتهای 110 تماس بگیرید و گزارش تهیه کنید.
دوربین و استشهاد از همسایه ها هم تهیه کنید.
تصرف عدوانی و مزاحت شکایت کنید هرچند چپن همسایه هستید مسالمت آمیز حل شود بهتر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا به عرف ان مجتمع مراجعه کنید اما اگر تصرف و یا ممانعت از حقی باشد قابل پیگیری است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق قانون تملک آپارتمانها حیاط جزء مشاعات می‌باشد درصورت نیاز به مشاوره تخصصی گزینه مشاوره را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و بعد دادخواست رفع تصرف عدوانی و رفع ممانعت از حق را مطرح نمایید

به قانون تملک اپارتمان ها و قانون مدنی مراجعه نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای هر سوال چنین امکانی وجود ندارد که به مواد قانونی اشاره بشه به این دلیل که پیدا کردن مواد قانونی زمانبر است.
شما می توانید فیلم و عکس بگیرید و با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که حق پارک ندارند اگر توجه نکردند می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.
در زمان شکایت نیز نیازی به ماده قانونی نیست .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تصرف در مشاعات باید با اجازه سایرین باشد می‌توانید شکایت تصرف عدوانی یا یا دادخواست رفع تصرف خود را مطرح نمایید