مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع به عنوان پارکینگ

باسلام.
دریک ساختمان سه واحدی زندگی میکنیم یک واحد همکف. دو واحد طبقه یک
طبقه همکف بدون پارکینگ هستن. حالا ایشون ادعا دارن که میتونن از حیاط مشاع به عنوان پارکینگ استفاده کنن باتوجه به اینکه جلو درب ورودی حیاط و پارکینگ هم اشغال میشود ایا چنین حقی دارن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حق پارک در حیاط را ندارند مگر اینکه این حق در سند قید شده باشد.
در صورت پارک می توانید طرح دعوی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر مگر با توافق اکثریت ساکنین

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، حیاط مشاع است و بدون اجازه دو واحد دیگر حق استفاده اختصاصی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشاعات برای کلیه ساکنین است وبدون اذن سایرین امکان پارک وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بدون رضایت کلیه مالکین نمی توانند پارک نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قرارداد اگر پارکینک دارند میتوانند استفاده کنند در غیر این صورت مزاحمت محسوب می شود

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
استفاده از مشاعات منوط به رضایت تمام مالکینه