مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین

سلام بنده 2 سال پیش واحد پیش فروش خریدم که قرار شد در تاریخ 1403/1/1 به من تحویل داده شود و یک چک چهار میلیاردی از بابت تحویل واحد و تنظیم سند توسط فروشنده به من داده شد حالا که تاریخ 1403/2/12 هست وهنوز واحد را تحویل نداده می توانم مبلغ چک را بگیرم و هم واحد را بگیرم یا گرفتن چک تضمین تحویل واحد، من را از گرفتن واحد آپارتمانی محروم می کند

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن پرسش شما از گزینه بررسی مدارک استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما مطابق قانون پیش فروش ساختمان و نحوه انجام تعهدات است

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.باید قرارداد شما رویت و سپس نظر درست داده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطالبه مبلغ چک امکان ندارد
شما باید ابتدا دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به توضیحات شرط قرارداد در خصوص چک تضمین دارد.
باید طبق قرارداد عمل بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید طبق قرارداد عمل بشه موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد