مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه

من برای بار سوم میخواهم گواهینام ام را تمدید کنم تا به حال مشکلی نبوده
این دفعه که رفتم بینایی سنجی دکتر گفت روی پاشنه پا راه برو نتونستم نامه دادند اختلال در حرکت روی پاشنه پا
برای کمیسیون
الان چی میشود تکلیفم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به کمیسیون مراجعه نمایید کمیسیون پزشکی یا به شما گواهینامه نمی‌دهد یا محدود صادر می‌کند