مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقت بخیر ببخشید من یک زمین خریدم 196 متر بصورت قولنامه ایی با کوچه ی 8 متری الان که واسه ساخت شروع کردیم و شهرداری رفتیم حالا شهرداری میگه که کوچه 12 متری هستش و40 متر از زمین کسر شده من الان میتونم شکایت کنم از فروشنده میتونم این مقدار زمین رو از فروشنده بگیرم چون زنین کنارمون مال خودش
وحدود 12 متر از پشت زمین کسر شده که کنار کال هستش حریم کال رعایت شده ولی شهرداری اونجارو هم کوچه ی 12 متری گفته ما اون پشت رو هم مشکل داریم یعنی 52 متر زمین هیچ شده ما الان چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله کوچه 12 متری بوده بله می توانید کسری متراژ را مطالبه کنید
ولی اگر بعد از انجام معامله کوچه 8 متری به کوچه 12 متری تبدیل شده باشد کاری نمیشه کرد و نمی توانید از فروشنده شکایت کنید و از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید