مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار برای بانوان شاغل دارای فرزند زیر 6 سال

با سلام
من در یک شرکت خصوصی مشغول به کار و دارای فرزند زیر 6 سال هستم . میخواهم از این قانون بانوان شاغل دارای فرزند زیر 6 سال استفاده کنم ولی متاسفانه شرکت قبول نمی کند و میخواهد یک ساعت یا یک ساعت و نیم که باید زودتر از بقیه خارج شوم را جزء کسر کار و یا مرخصی ساعتی محسوب کند به نظر شما باید چی کار کرد. لازم به ذکر است که در سال های قبل هم که مشمول این قانون بودم کسر کار حساب شده و از حقوق اینجانب کسر می شد.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شرکت موظف است قوانین کار را لحاظ کند در غیر این صورت می‌توانید از طریق وزارت کار اقدام کنید