مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقتتون بخیر من چند روز پیش یک آگهی کار بسته بندی در منزل در سایت درج آگهی دیدم و برای کار بهشون پیام دادم ایشون شماره ثبت شرکت و شناسه ملی رو برای من فرستاد و گفت تو قوه قضاییه ثبت شده و مورد اعتماد هست و من هم تو گوگل سرچ کردم وقتی مطمئن شدم این پول رو واریز کردم قرار شد بعد سه روز کار ها رو برای من بفرستن ولی امروز دیدم ک چت ها رو دو طرفه پاک کرده است و من رو بلاک کردن میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام تحصیل مال ازطریق نامشروع وکلاهبرداری شاکی شوید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شکوائیه تحصیل مال ازطریق نامشروع وکلاهبرداری طرح کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله از طریق فتا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
بله شکواییه تحصیل مال از طریق نامشروع وکلاهبرداری تنظیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت و مطالبه پول وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید