مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام و عرض احترام بنده یه جوون 25ساله هستم. تو یکی از این سایتهای همسریابی و ازدواج موقت یه مبلغی واریز کردم. کار خلافی انجام ندادم فقط نخواستم از راه حروم کاری انجام بدم و خواستم کاملا قانونی و سالم کار انجام بدم. اول 700هزار از من درخواست کردن. شماره کارت دادن. بنده پرداخت کردم. و رسید دارم. سپس سر یه مشغله در خواست مبلغ اضافه کردن و بنده گفتم کنسرت. گفتن ظرف24تا72ساعت مرجوع میشه هنوز ک‌ه هنوز مرجوع نکردن و همش امروز فردا میکنن و تفره میرن از پرداخت. ایا میتونم با شکایت از صاحب حساب تو دفاتر خدمات قضایی صاحب حسابو بترسونم تا مبلغمو مرجوع کنم لطفا راهنمای کنید چطور پولو پس بگیرم شماره تماس هم ندارم ازشون

پاسخ ها :

آرمان راسخ

آرمان راسخ :

استان :

سلام بله حتما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و 24 ساعت فرصت بدید که پول شما را پرداخت کند اگر پرداخت نکرد شکایت خود را ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
با ارسال اظهارنامه رسمی آنها را تهدید به شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت نمایید و سپس ...

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی :

سلام،اگر واریز وجه به منظور انجام عمل عیر قانونی باشه حق شکایت کیفری از شما سلب میشود،لکن با توجه به رضایت شما و عدم انجام تعهد از طرف مدیر سایت شما صرفا حق تقدیم دادخواست حقوقی دارید