مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با کارت بانکی مفقود شده

سلام بنده کارت بانک آینده خالی گم کردم و کارت رو باطل نکرده بودم و کسی آن کارت را پیدا کرده واز طریق کانال صیغه همسریابی تلگرام پول از بقیه مناطق گرفته وبه حساب خودم صاحب کارت که گم کردم واریز کردند الان از ما شکایت کردن و حسابمان مسدوده باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه به راحتی چنین ادعایی را نمی پذیرد.
دادگاه از شما سوال خواهد کرد رمز کارت شما را شخص کلاهبردار از کجا آورده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا مسئول هستید می‌بایست از خود دفاع نمایید