مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از لوله کش ساختمان

سلام وقت بخیر یک سال پیش یک لوله کش استخدام کردیم ولوله کش لوله‌های فاضلاب ساختمانمان را با شیب کم نصب کرده است وبدون تست کردن تحویل ماداد،بعدازمدتی متوجه شدیم که آب فاضلاب به داخل حیاط برمیگرددبرده بعد از تماس با ایشان و درخواست بالاخره تشیف اوردن کف روشکافتن ویک قسمتی رودرست کردن،حالادوماه است که ساکن شدیم یه چندروزیه که بوی بدی ازفاضلاب داخل خونه میپیچه،بااین آقاقراردای نداریم وپولش روبراش واریزکردیم به کارتش،چطوربایدشکایت کنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و طرفیت ایشان طرح مطالبه خسارت و لوله کشی مهندسی از جمله ونت و شتر گلو نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

با توجه به پول واریزی وشغل ایشان که اثبات بشه بابت لوله کشی بوده قابل اثبات هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست تامین دلیل بدهید و سپس طبق نظر کارشناس ژر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید.
یا اینکه دا‌دخواست بدهید و درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول باید تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اول اظهارنامه دهید_سپس تامین دلیل کنید_و بعد دادخواست مطالبه وجه دهید و قطعا به دلیل کارشان میتوانید اثبات کنید امر را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا می‌بایست تامین دلیل انجام دهید مطابق نظر کارشناس دادخواست مناسب طرح کنید