مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا

با سلام
ملك بنده بر آفتاب مي باشد با توجه به اين كه بر خيابون اصلي هستم و تجاري ت ٣ شده بنده مجبور به اين شدم از بر خيابان بسازم و به همين علت عقب زمين بنده شده حياط و با همسايه پشتي حياط به حياط هستيم الان خواستم حياط رو صد در صد بزنم طبقه همكف و اول رو ولي همسايه اجازه نميدهد و شاكي شده و اين كه بنده مجوز ٤طبقه با عقب نشيني رو دارم
آيا همسايه ميتونه شاكي بشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت همسایه‌ها از طریق ماده 100 قانون شهرداری متصور است لذا در صورتی که مجوز اخذ نمایید مشکلی نخواهید داشت

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید بررسی بشود از نزدیک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است باید مورد کارشناسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسایه میتواند شکایت کند حتی با شکایت در دیوان مجوز کمسیون را باطل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام

احتمال شکایت وجود دارد می‌توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید