مشاوره حقوقی رایگان - جعل و دروغ زوج در مورد تهیه مسکن مناسب زوجه جهت تمکین

زوج دادخواست عدم تمکین داده و در منزل پدری خودش یه اتاق 12 متری رو به عنوان مسکن معرفی کرده و در جلسه اجرای احکام وکیل زوج مدعی شد که یک واحد جدا در طبقه جداگانه تهیه کرده و با پدرش قولنامه صوری تهیه کردند
و این که تو همون اتاق 12 متری زوج از حیوان خانگی مراقبت می کند .حالا چگونه باید به حکم الزام به تمکین باید اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعوای تمکین در دادگاه بدوی رسیدگی می‌گردد که ظرف 20 روز قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان است می‌توانید اعتراض کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با ارایه مدارک و تقاضای کارشناسی می توانید به رای اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در جلسه ایراد نمایید کارشناسی شود
یا اگر رای صادر شده است در مهلت مقرر متقن و مستند بدان معترض شوید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج باید منزل مستقل و در شأن زوج تهیه کند و شما می توانید اعلام کنید منزل مستقل تهیه کند و اگر صوری بود و دادگاه قبول نکرد بهتر است چند روز به منزل مشترک برگردید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام تقاضای کارشناسی کنید ومدارک خود را ارائه دهیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست کارشناس نماییدشناس منزل را مورد بازبینی قرار داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید به رای کارشناس اعتراض نمایید