مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع کتبی مبنی بر عدم استفاده از مدرک تحصیلی

باسلام من حدود34 سال درشرکت مشغول کار بودم بعد این مدت بازنشسته شده ولی شرکت فوق 4سال از مدرکم برای امتیاز آوری استفاده کرد و تا کنون به صورت کتبی عدم استفاده از مدرکم به من اعلام نشده واز زمان بازنشستگی هيچ پولی برای استفاده از مدرکم به من نداده‌ به دلیل قطع حق عضویت ام در بیمه ... متوجه‌ عدم پرداخت اجاره‌بها مدرکم شدم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید