مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مدرک تحصیلی جهت امتیاز اوری شرکت

با سلام بنده یکسال و پنج ماه است در یک شرکت پیمانکاری مشغول هستم و دارای مدرک کارشناسی ارشد عمران هستم شرکت از من تقاضای گذاشتن مدرک تحصیلی جهت امتیاز اوری را دارد سوال اینکه ایا اینکار جز قانون می باشد چون بنده بیمه شده شرکت هستم باید اینکار را انجام بدم؟
و سوال دوم اینکه در جهت ازاد سازی مدرک چه تعهدی دارند ؟ و چه مدت بعد از قطع همکاری باید مدرک بنده ازاد بشه؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

دریافت اصل مدرک توسط شرکت دارای وجاهت قانونی نیست

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله معمولا شرکت های پیمانکاری جهت اخذ سریعتر بودجه یا امتیازات دولتی اقدام به ارسال مدارک مهندسین زیرمجموعه خود به سازمان برنامه و بودجه کشور می نمایند.
پس از پایاین قرارداد شما با شرکت، جهت آزاد سازی مدرک خود نامه ای در این خصوص به سازمان برنامه و بودجه ارسال می کنید و مدرک شما آزاد می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر کار اشتباهی است و در آینده مشکلی پیش میاد و غیر قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چنین چیزی قابل تصور نیست مگر منظورشان این باشد که قرارداد اجاره واگذاری پروانه و مدرک تحصیلی خود را به آنها منعقد نمایید که اصولاً هم دردسرهای خاص خود را در آینده خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این اقدام قانونی نیست و توصیه بر این است که این عمل را انجام ندهید تا در آینده با مشکل حقوقی مواجه نشوید.

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سوال اول اختیاری است و مربوط به تصمیم خودتان است
سوال دوم معمولا 10 ساله هست