مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی شرکت

با سلام.
پدر اینجانب مدرک خود را در مقابل مبلغ ناچیزی در اختیار یک شرکت جهت رتبه بندی قرار داده. متاسفانه وکالت بلاعزل 3 ساله هم داده که موجب نگرانی من از عواقب این کار شده.
لطفا راهنمایی فرمایید چگونه میتوانم هر چه زودتر تا اتفاقی نیافتاده این وکالت را باطل یا حداقل بتوانم کاری انجام بدهم در خصوص این که هیچ مسئولیتی متوجه ایشان نشود.
با تشکر.

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر شما قبل از تنظیم وکالت‌نامه می بایست بابک وکیل مشورت می کردید اما بهر صورت اتفاقی است که افتاده. متاسفانه وکالت بلاعزل قابل فسخ وابطال نیست مگر با توافق وکیل و موکل در غیر اینصورت این وکالت پابرجاست و کاملا قانونی است