مشاوره حقوقی رایگان - خروج از سازمان

با سلام و احترام. اینجانب از دندانپزشک پایور (با بورسیه تحصیلی) فراجا هستم، به علت های شخصی قادر به ادامه خدمت نمی‌باشم. چه راه هایی برای خروج از سازمان دارم؟ چه اخراج چه راه های دیگر. ضمنا غرامت جهت بورسیه تحصیلی را پرداخت خواهم کرد.
آیا فرار بیش از 6 ماه منجر به اخراج خواهد شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بدوا نسبت به استعفا اقدام نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در خواست استعفا بدهید. در صورت فرار محکومیت کیفری خواهید داشت .
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً فرار بیش از 6 ماه از مصادیق اخراج تلقی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله را از طریق سازمان مربوطه تحقیق و تفحص فرمائید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از ارگان مربوطه سوال بفرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به تعهدات ضمن استخدام و ضمانت های اجرائی آن دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولاً فرار بیش از 6 ماه از مصادیق اخراج هست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر با استعفا موافقت نمیشود از سازمان مربوطه جویا شوید، اگر غرامات را میپردازید اصولا عدم انجام وظایف منجر به اخراج خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌توانید از استعفا استفاده کنید اما در خصوص سایر موارد باید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید که مطابق قوانین آنجا مشکلی برای شما پیش نیاید