مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریزی اشتباه

حدود چهار یا 5 ماه پیش به شماره شبا کسی پول زدم
حالا میخواهم درخواست کنم که اشتباه زدم
مبلغ 350 میلیون
میتوانم.؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان‌پذیر نیست چون به مدت 5 ماه گذشته و اگر اشتباهی رخ داده باید در همان مقطع شما به بانک اعلام می‌نمودید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که واقعاً اشتباه زده باشید بله استرداد ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانپذیراست میتوانید استرداد نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام انتقال وجوه بالغ بر 200 میلیون با اسناد و مدارک مربوطه امکان پذیر است و منطقا ادعای اشتباه انتقال این میزان قابل پذیرش نیست. به جهت ایجاد راه حل منتهی به نتیجه پیشنهاد میگردد موضوع با وکیل متخصص امر مطرح و راه حل استرداد وجه را در پیش بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با ارائه ی دلایل عدم بدهکاری به ایشان میتوانید دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ادعای شما مبنی بر واریز اشتباه ، احراز و اثبات گردد
و گیرنده وجه هم دلایل و مستندات خود را ارائه خواهد کرد
و ممکن است دادگاه ادعای شما را نپذیرد

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام.ابتدا با ارسال اظهارنامه ای از ایشون بخواهید که مبلغی که به اشتباه وارد حسابش کردین رو پس بده و اگه این کارو نکرد دادخواست استرداد وجه تنظیم و تقدبم دادگاه کنید.توجه داشته باشید که بار اثبات اینکه پول واریزی به اشتباه و ناشی از بدهی یا قرارداد نبوده با شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تحت عنوان دادخواست مطالبه وجه به لحاظ دارا شدن بلاجهت می‌توان دادخواست داد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بدهی نداشته اید دادخواست مطالبه بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حتما از بانک مشخصات دارنده کارت را اخذ و دادخواست مطالبه وجه بهمراه تامین دلیل تنظیم گردد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله باید ثابت کنید با طرف هیچ رد و بدل و معامله مالی نداشتید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست دهید اما باید اثبات کنید که اشتباه بوده