مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو از اداره ثبت

سلام من حدود یک ماه پیش چکم برگشت خورد با این که از دادگاه شکایتی دریافت نکردم طرف برای ماشینم حکم توقیف آورده . چطور ممکن هست بدون اینکه برام ابلاغیه بیاد این کار صورت بگیرد آیا ماشینم که داخل پارکینگ خونه ام هست را باز میتونه حکم ورود به منزل برای توقیف ماشین بگیرد؟ از کسی پرسیدم ایشون گفت اداره ثبت حکم صادر کرده . آیا اداره ثبت می‌تونه حکم ورود به منزل برای توقیف صادر کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اجرای ثبت علیه شما اقدام شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از اداره ثبت می تواند اقدام کند.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
گرچه چک یک سند عادی است اما درحکم سند لازم الاجراست لذا امکان اخذ اجراییه ثبتی برای وصول اصل مبلغ آن بدون مراجعه به دادگاه و اخذ حکم قضایی، امکانپذیر است لذا دارنده چک پس از اخذ گواهی عدم پرداخت، به اداره ثبت مراجعه و چک شما را اجرا گذاشته است و مستقیماً برای آن اجراییه صادر شده و حسب اجراییه صادره نیز با استعلام از راهور، مشخص شده که شما دارای خودرو میباشید لذا پلاک خودرو بطور سیستمی به نفع وصول طلب دارنده چک از شما توقیف شده است. دستور ورود به منزل صادر نمیشود لکن دارنده هرجا خودروی شما را پیدا کند و ببیند میتواند از نیروی انتظامی درخواست کند که درمحل حاضر شده و خودرو را بطور فیزیکی نیز توقیف کند تا به نفع وصول طلب ایشان به مزایده گذاشته شود ولی اگر از محل خودرو اطلاع پیدا نکند، راهی ندارد مثلاً شما میتوانید خودرو را پنهان کنید یا در پارکینگ عمومی از انظار دور نگه دارید بطوریکه دسترسی به آن وجود نداشته باشد و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
درخواست صدور اجراییه مطرح شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر حکم داشته باشند می‌توانند وارد منزل شوند و توقیف نمایند