مشاوره حقوقی رایگان - تکرار تعهد پلیس امنیت اخلاقی و جریمه

من رو چند وقت پیش دم ایستگاه اتوبوس گرفتن بردن آگاهی عکس و مشخصات گرفتن و یک تعهد امضا کردم و بابت این داستان دفعه اولم بود که تعهد میدادم، اونجا به من گفتن اگه برای بار دوم تکرار شود 50 میلیون جریمه داره و با تعهد بعدی باید بروم دادسرا، خواستم بدونم چقدر این موضوع جدی هست چون من یه تحقیقی کردم جریمه حجاب 500 هزار ریال بود طبق بند قانون و در صورت تکرار 12 تا 2 ماه حبس که قابل تبدیل به جریمه نقدی هست و پس این جریمه های هنگفت از کجا اومده 50 میلیون بار دوم 150 ملیون بار سوم...
وافعا چند نفر بودن که همچین جریمه هایی شدن من بیشترین جریمه ای که دیدم در دادسرا 2 ملیون تومان جریمه کردند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر 50 میلیون تومان کذب است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام 50 هزار ریال برای سال 92 که تصویب قانون مجازات اسلامی بوده و قبل آن سال 76 بوده است صرفا جریمه نقدی دارد شرایط تکرار جرم به این صورت نیسا که گفته شده است میزان دقیق را دادگاه تعیین می‌کند بر اساس تورم های سالیانه سال 92 و 76 تا کنون

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است مرتکب جرم مذکور نشوید و نیاز نیست در خصوص مجازات این جرم تجسس کنید قانون به صراحت بیان نموده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این ادعا صحت ندارد.
توجه داشته باشید بهتر است رعایت کنید تا در آینده برای خودتون مشکلی پیش نمیاد.
جریمه مبلغ ناچیزی است ولی از نظر حیثیتی ایراد دارد.