مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای قرارداد اجاره

سلام بنده ملک مسکونی اجاره کردم در مشاور املاک که برادر موجر هستند قرارداد تکمیل شد امضا بنده شاهد ثبت شد و مشاور املاک قرار شد موجر چند روز بعد امضا کنند الان قرارداد امضا نکردن مبلغ رهن پرداخت شده ماه اول کرایه پرداخت شد که گفتن قرارداد امضا نکردند و مشاور املاک مدعی شد موجری که امضا نکند قرارداد باطل است الان من هم به همین دلیل چند ماه کرایه پرداخت نکردم گفتم قرارداد امضا کن کرایه پرداخت میکنم چهار ماه از قرارداد مانده میگه تا دو روز دیگر باید تخلیه کنی تکلیف چی هست؟ ممنون خود موجر منزل از مستاجر قبلی تحویل گرفته و تحویل من داده است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که موجر اذن به قرارداد اجاره داده باشد حتی اگر امضا هم نکرده، استناد سایر ادله قرارداد فوق معتبر و لازم الاجراست و شما ملزم به پرداخت مال الاجاره هستید و موجر حق تخلیه شما را ندارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای تخلیه میبایست اقدام قانونی انجام گیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال کرایه ها را پرداخت کنید تا مشمول فسخ نشوید .
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با بیست درصد افزایش پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
مبلغ اجاره بها پرداخت ننمایید تا تکلیف قرارداد اجاره و موجر مشخص گردد
و باید مالک خانه و موجر مشخص گردد
و ..