مشاوره حقوقی رایگان - حد کفایت کارشناسی

سلام. وقت بخیر. در پرونده‌ی تصرف عدوانی زمین کشاورزی. نظریه ی کارشناس تک نفره و هیات سه نفره و پنج نفره همگی به نفعِ اینجانب بوده است. در صورتِ اعتراضِ مجدد خوانده، آیا ممکن است که قاضیِ محترم باز به هیات کارشناسی بالاتر ارجاع دهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
باید دادگاه موافقت نماید
ولی اگر نظر کارشناسی 1 و 3 و 5 نفره یکسان باشد اصولا دیگر قاضی
با کارشناسی 7 نفره موافقت نخواهد کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانی که قاضی به یقین کامل نرسد می‌تواند از کارشناسان دیگر استفاده نماید