مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی با چاقو

سلام در یک دعوای خیابانی من به طرف چاقو زدم و اون 3تا بخیه خورد ولی تا دو هفته اول کاملا سالم بود به طوری که رانندگی میکرد دیدمش بعد از دو هفته عمل کرده و میگن عصب دستش پاره شده وعمل کرده و گفته 600میلیون خرج عمل کردم و درخواست دیه 700میلیونی کرده من هم سابقه نداشتم الان اگر شکایت کند پزشک قانونی بیشتر از دو درصد دیه براش میزنند؟دعوا هم در ماه رمضان بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین ادعایی صحت ندارد و شما صبر کنید دادگاه میزان دیه را مشخص کند.
مبلغ دیه و هزینه بیمارستان خیلی کمتر از این مبلغ می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و شما باید پرداخت نمایید
تغلیظ دیه مختص فوت است و نه جراحات
هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی باید تمام خسارت درمان را پرداخت کنید و محتملا حبس تعزیری هم دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پزشک قانونی آسیب بیشتر یا از کارافتادگی را تایید نماید قاعدتاً درصد دیه بیشتر می شود.