مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام اگه خط که بنامم کامل براهمیشه مسدودکنم دیگه نمیشه پرینت گرفت نشون نمیده؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
با دستور قضایی امکان پذیر است .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با دستور مقام قضایی، پرینت از خط ممکن خواهد بود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا موعد خاصی پرینت مکالمات و تماس‌های شما قابل رهگیری است

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر منظور شما تماس های دریافتی و ارسالی از خط مذکور هست، خیر چنین امکانی نیست و قابل استعلام با دستور قضایی است.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام مکالمات تا 6 ماه نگهداری میشوند

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
مستند به ماده 677 قانون جرائم رایانه ایی ارائه دهندگان خدمات موظفند اطلاعات کاربران و داده ها را حداقل تا شش‌ماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
فواد رضائی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوابق باقی می ماند و امکان پرینت وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوابق پیامک ها و شماره های تماس‌ها ورودی و خروجی در دیتای اپراتورها باقی می‌ماند با دستورمقام قضایی امکان دسترسی به آنها می‌باشد.