مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

با سلام
بنده زمینی دارم که جفت من زمین با کسی معاوضه کرده از سال 1375 و نامه معاوضه اصلی رو نمیاره تو برگه معاوضه کسی رو خطاب کرده که فوت کرده و طرف که معاوضه کرده برگه اون جدا و نشون نمیده و داخل برگه حدود اربعه زمین ذکر نکردن

حال این اقا از سال 1375 تا سال 1397 رفت داخل زمین من و میگه این زمین من هست صحاب ملک اولی یبار اومد حد و مرز مشخص کرد ولی طرف بی اعتنا هست و شکایت حقوقی و زمان بری شد به صحاب ملک اولی گفتم بیا دادگاه حقیقت بگو و حد زمین که معاوضه کردی رو به قاضی بگو که میترسه به قاضی گفتم اینا نمیان از طرف متهم تهدید میشن گفتم شما احضار بکنید مشخصات دادم ابلاغ کرد و متهم گفت دعوا بین ما هست تو حق نداری بیای دادگاه خلاصه نیومد قاضی هم رای صادر کرده مهم نیست

من از این اقا شکایت بکنم فروش مال غیر یا بنویسم موقعه معاوضه حدود اربعه‌ زمین ذکر نشده و متهم میگه کل زمین معاوضه کردم اینجا زمینی نداری

متن شکایت عنوان شکایت چی بنویسم

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تنظیم شکواییه تخصصی است و نیازمند بررسی دقیق شواهد ادله و مدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک مرتبط تحت بررسی قرار بگیرند تا مسأله حقوقی مطروحه مرتفع گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروش مال غیر زمانی متصور است که مال شما را فروخته باشد در صورتی که ایشان می‌تواند مال خودش را با هر کسی معامله و یا معاوضه کند لذا ادعاهای هر دو طرف شما نیاز به دلایل حقوقی دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه بررسی مدارک وتنظیم آن توسط وکیل گزینه مورد نظر را انتخاب نمایید بعد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد رای اول دادگاه ، شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما نیاز به توضیحات بیشتر است برای هر دو نفر به نظر راه وجود دارد