مشاوره حقوقی رایگان - مشخص کردن جای زمین

برای مشخص شدن جای دقیق زمین موروثی و گرفتن شماره ثبت زمین قدیمی که غصب شده باید چطور اقدام کنیم؟ سند نداریم. جای حدودی زمین را میدانیم. سند زمین مشاعی بوده اما تقسیم ترکه نشده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفاتر خدمات قضایی رفته و تقاضای تامین دلیل و تعیین کارشناس نمایید و هر چه اطلاعات میخواهید از کارشنا حتما در دادخواست مشخص کنید