مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن

با سلام و وقت بخیر
تو مجتمع آپارتمانی سکونت دارم و چند روزی هست که یکی از همسایه هامون ادعا کرده که تو پارکینگ چراغ ماشینش و شکستیم پارکینگ هم دوربین داره . ولی چند تا فیلم آورده اصلا نتونسته ثابت کنه که من چراغشو شکستم . به همه همسایه ها گفته ابرو برام نزاشته. خواهش میکنم راهنمایی کنین با تشکر تا از راه قانونی برو جلو مرسی

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید تحت عنوان تهمت و افترا از ایشان شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

باسلام
برای اثبات جرم باید اثبات کنه و چون فیلم و شاهدی وجود ندارد اثبات آن دشوار است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعا نیاز به اثبات دارد والا افتراست و مجازات دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر کس ادعایی میکند باید آن را ثابت کند، در صورت افترا یا مزاحمت شما میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخریب عمدی اموال منقول دیگران جرم است که به شما از سوی همسایه منتسب شده است فلذا می‌توانید به جرم افتراء شکایت نمائید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مستنداتی داریدبه عنوان افترا شکایت کنید

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام اگر بهتون تهمت زده باشه میتونید شکایت تهمت و افترا مطرح کنید