مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

سلام من یک هفته پیش شیشه یک ماشین رو شکوندم اگه بره شکایت کنه و ثابت بشه که من شکوندم آیا برا مصاحبه فرهنگیان رد میشم و سابقه برام محصوب میشه؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شکایت کیفری تخریب انجام ومحکوم به حبس شوید بهرحال ممکن است ان ارگان حساس باشد جرائم شامل سو پیشینه، جرایم عمدی هستند که مجازات هایی نظیر مجازات سالب حیات، نفی بلد، قطع یا قصاص عضو یا حبس ابد دارند و جرایمی نظیر جرایم تعزیری درجه 7 یا 8، از جرایمی بوده که سوء پیشینه کیفری ندارند. زندان در صورتی موجب سوء پیشینه خواهد بود که فرد، در یک جرم عمدی، به حبس تعزیری درجه 4 یا 5، محکومیت قطعی یابد.ماده677 تعزیرات قانون مجازات اسلامی‌ هر کس به طور عمد اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلی یا جزیی تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.بهرحال باید دید چه مجازاتی در نظر می گیرند حبس بالای 2سال سو پیشینه دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام بستگی به جرم انتسابی و مجازات تعیین شده دارد

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام سابقه موثر محسوب نمیشه و مانع استخدام نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر به هر دلیل در زمان گزینش مشخص بشه در گزینش شما موثر است
توجه داشته باشید که سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم تخریب عمدی است
و در صورت اثبات جرم مجازات خواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ممكن است !
اما تا تاريخ آزمون راي صادر نمي شود و توبه فرماييد
خداوند متعال ستار العيوب است و ان شاالله در آزمون قبول و با فطرت پاك شما
يك فرهنگي خوب و مفيد جامعه خواهيم داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به جرم تخریب اموال مردم ملزم به جبران خسارت و تعذیر خواهید شد