مشاوره حقوقی رایگان - قتل توسط پلیس

با سلام ببخشید اگر یک پلیس یک شهروند را به قتل برساند چه حکمی برایش صادر می شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط و جزییات بیشتری بررسی شودتا نسبت به این موضوع اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مانند سایرین نوع قتل بررسی میشود و با توجه به آن مجازات میشود اگر عمد باشد قصاص یا دیه

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بستگی به نوع قتل دارد - از قصاص تا دیه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع وقوع جرم دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبل بقیه قتل ها بدان رسیدگی و تصمیم‌گیری می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر عمد باشد قصاص در غیر این صورت قتل غیرمد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که آیا پلیس در حدود وظایف خود اقدام به تیراندازی کرده است یا خارج از حدود وظایف خود
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات قصاص است مگر اینکه قتل عمدی نبوده باشد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید باید دقیق اعلام کنید به چه صورت بوده تا پاسخ دقیق داد