مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک توسط مالک بدون حکم تخلیه

3ماهه ازپایان قرادادگذشته
من بخاطره شرایط جسمی و روحی و مالی بدی ک داشتم موفق ب تخلیه نشدم
الان مالک تهدید کرده ک بدون حکم خودش شخصا واسه تخلیه اقدام میکنه و قفل ساز میاره درو باز میکنه

آیا مالک همچین حقی داره؟
اگر ک این حق نداره و همچین اقدامی کرد جرمش چیه؟
ممنون میشم خیلی زود راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ورود به عنف است و اگر اتفاقی برای اموال شما بیفتد سرقت
اما ایشان می‌تواند حکم تخلیه فوری بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حقی ندارد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر مالک همچین حقی ندارد در صورت این کار به جرم تخریب و ورود غیر مجاز تحت تعقیب قرار خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک بدون دستور تخلیه از شورای حل اختلاف نمی‌تواند اقدام نماید.
در صورت اقدام، جرم ورود به عنف به وقوع خواهد پیوست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهنمایی اصلح انست که گرفتاری شما ربطی به دیگران ندارد سریعا تخلیه کنید تا از عواقب ان دور باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون حکم دادگاه امکان‌پذیر نیستمی‌بایست ضرر و زیان را نیز بپردازید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تخلیه کنید چون از لحاظ قانونی موعد قرارداد شما به اتمام رسیده