مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض

اینجانب به خاطر خرید خانه برای مادرم 15میلیون کمک کردم به عنوان قرض...الان خونه می‌خواهد تقسیم ارث شود من می‌توانم شکایت کنم و حقم را بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات قرض دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید 15 میلیون تومان خود را مطالبه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا میتوانید دادخواست اثبات قرض ومطالبه همان مبلغ را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید
دیون متوفی باید از ماترک برداشت گردد
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر از آن....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پانزده میلیون تومان خود را مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اثبات قرض بله می‌توانید مبلغ را به نسبت سهام وراث از هر یک وصول نمایید ولی 15 میلیون ارزش وصول را ندارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر مدارکی مثل شهادت شهود دال بر قرض دادن دارید بله

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

شما فقط بابت 15 میلیون میتوانید مطالبه وجه بخواهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام از آنجایی که مادرتان فوت کرده ایت در صورت اقبات قرض میتوانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید فقط مطالبه مبلغی که قرص داده اید را نمایید
و شما نمی توانید ادعای مالکیت از خانه از بابت پولی که قرض داده اید
را نمایید مگر شراکت شما اثبات گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دلایل و مدارک و رسید پرداخت ارید می‌توانید علیه وراث دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نماید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و 15 میلیون را مطالبه نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که بقیه ورثه با موضوع طلب شما موافق باشند بنحو مسالمت آمیزی حل وفصل نمائید در غیر اینصورت ودر صورت حدوث اختلاف بدواً لازم است در قالب تقدیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضائی موضوع دین مرحومه مادرتان را به اثبات برسانید ودر ضمن ان مطالبه نمائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

میتوانید مبلغی را که قرض داده اید مطالبه کنید.