مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام لطفاً کمک کنید ممنون میشم ،
آقا من برای رفیقم از توی تلگرام یک خاله پیدا کردیم بعد اون بهم گفت که 350بزن برای خوده طرف بعد ماهم واریز کردیم بعد گفت دوتا 800هزار تومن بزنین که برای هزینه امنیت و اعتماد وضمانت و اینجور چیزا و گفت به حسابتون بازگشت میخوره بعد چند تا عکس از مشتریاش فرستاد و گفت بازگشت میخوره بعد ما هم پولو زدیم و بعدش گفت هزینه صیانت خانوم مونده اونم 950تومن میشه اونم بزنین گفت اونم بازگشت میخوره به حسابتون از اونم چند تا عکس فرستاد ماهم قبول کردیم و زدیم پولو ،بعد بهمون گفت شما کارتون تمومه فقط مونده حق ثبت نام که میشه یک ملیون دویست و گفت اونم بازگشت به حسابتون اینجا دیگه ماهم شک کردیم که چرا اینطوری می‌کنه بهش گفتیم ما نمی‌خواهیم کنسل کنید اونم گفت باشه شماره کارت بفرستید و طی 72ساعت بازگشت میخوره به حسابتون الآن هم 24ساعت میشه خبری نشده بهش پیام دادم سین میزنه و جواب نداده شماره تماس هم ندارم ازش فقط یک شماره کارت ازش دارم و یک آیدی از تلگرامش،لطفا خواهش میکنم اگه میشه راهنمایی کنید بینم چیکارش کنم.ممنونم

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقدامی نکرد بابت کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

کلاهبرداری است
شما می توانید شکوائیه خود را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم شکایت کلاهبرداری تقدیم نمایید . در صورت صلاحدید قاضی موضوع به پلیس فتا ارجاع می گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع له پلیس فتا ارجاع خواهد شد