مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری جنسی

من در تلگرام متاسفانه یک اشتباهی کردم و به یک کارگر جنسی پول دادم که به من خدمات بدهند که اون هیچی به جز اون گفتن جهت امنیت فیزیکی طرف مقابل 1 میلیون واریز کنم و منم بعد کلی اسرار متاسفانه قبول کردم و بعد بلاک شدم امروز این اتفاق افتاد میتونم پولمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است تحت شرایطی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بلی؛ دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را به طرفیت صاحب حساب بانک مقصد از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

کلاهبرداری است
امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا موضوع پیگیری شود