مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط شهرداری

سلام من حدود یک سال پیش ساختمان ساختیم ولی فقط ما نه کل شهرک بدون جواز ساختیم قولنامه داریم من یک ماه پیش برای دو طبقه تیرچه زدم الان شهردار گیر داده یک بار اومد درب و دیوارم را تخریب کرد الان هم نامه زده برای رفع خلاف باید دو طبقه ظرف 24 ساعت بیاری پایین. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید در کمیسیون مربوطه برررسی شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اینکه کل شهر خلاف ساخته اند مجوزی برای ساخت خلاف اصول شهرسازی نیست. پس از ابلاغ رای کمیسیون اگر اعتراضی دارید نسبت به آن اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به قلع و قمع بنا هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کمیسیون می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت اگر بدون مجوز ساخته باشید دولت حق تخریب آن را دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی نظریه کارشناس است تا بر اساس آن اظهار نظر دقیق طی گفتگوی متقابل صورت گیرد باید جزئیات بیشتری لحاظ گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر غیر قانونی بنا کرده‌اید ملزم به انجام دستور هستید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
ساخت و ساز بدون مجوز ممنوع است و شهرداری می تواند جلوگیری کند .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ساخت و ساز بدون مجوز ممنوع است ولی پس از ابلاغ رای کمیسیون اگر اعتراضی دارید نسبت به آن اقدام کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شهرداری می تواند نسبت به تخریب و قلع و قمع اقدام نماید.