مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی در ساختمان

اینجانب در ساختمان خود 20cmبه صورت قاب نمای ساختمان بر روی ستون اصلی پیشروی داشته.پس از طرح شکایت همسایه مجاور در دادگاه و اعلام نظریات 4کارشناس دادگستری.دادگاه تجدیدنظر شکایت همسایه را رد کرد.اما شهرداری به علت شکایت همسایه در ماده صد رای تخریب صادر کرد. با توجه به اینکه همسایه مجاور در ملک خویش پیشروی داشته.آیا نظریات کارشناسان رسمی دادگستری و رای دادگاه تجدیدنظر برای رای دیوان عدالت موثری است ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به رای کمیسیون ماده صد در دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید
و باید دادخواست اقامه نمایید
و دلایل قانونی خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قطعاً تاثیرگذار است مهم این است که کارشناس چه نظری داده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مرجع صادر کننده رای مذکور در این خصوص ماده 100 شهرداری است نه دادگاه لذا رای ایشان در صورت قطعیت لازم الاجراست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در این مورد اعتراض نماییدو دلایل خود را به صورت مستند ارائه دهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می تواند موثر باشد .
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پاستناد به موارد فوق در دیوان عدالت وجود دارد ولیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.