مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام و عرض ادب
بنده 2 ماه عروسی کردیم و همسرم به خانه پدرش رفت و مهریه را اجرا گذاشته ، ماهانه 5 میلیون درآمد دارم با مدرک و جای دیگر هم مشغول نیستم ، هیچ گونه مال و اموالی هم نداشتم و در سند عقدنامه هم شغلم ذکر شده،ماهی 1 میلیون اجاره خونه میدهم و ماهی 2 میلیون وام ازدواج
نحوه محاسبه پیش پرداخت و اقساط چطور هست؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بسته به شرایط و قبول اعسار ، قاضی مشخص میکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید اما اصولاً یک سکه در نظر گرفته می‌شود الباقی هر چند ماه یک سکه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما باید بررسی شود اوضاع درآمدی شما و سپس دادگاه مربوطه رسیدگی خواهد کرد که اوضاع مالی شما چگونه است و بررسی اساس همان حکم اعسار و تقسیط صادر خواهد کرد

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام، صدور رای اعسار و نحوه تقسیط مهریه بسته به شرایط زوج با قاضی میباشد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه میزان درآمد زوج اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی بر اساس وضعیت شما رای میدهد میزان قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وضعیت موجود دادگاه اقساط را تعیین خواهد نمود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
با نظر قاضی رسیدگی کننده تعیین می شود.
موفق باشید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص اعسار و تقسیط دین با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد