مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه

سلام.به هرجاکه مراجعه کردم وپرسیدم برای من مشخص نشد که علت این که برای بار سوم که گواهینامه خودم رو تمدید میکنم. چرا الان پایه سوم اومده؟ولی من باپایه دوم راحت باخاور بارمیبردم شهرستان ازاین بعد مشکل دارم ..پلیس باپنجاه سال سن به چشم 18ساله به من نگاه میکنه ومطمئنم ماشینم رومیخوابونند..

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، از ارگان های مربوطه جویا شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از همان مرجع موضوع را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق پلیس راهور پیگیری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید