مشاوره حقوقی رایگان - مقطع بالاتر ایثارگری

سلام و وقت بخیر من به اداره کارگزینی مراجعه کردم گفتند شامل فوق دیپلم نمی باشد و لیسانس به بالا می‌باشد آیا صحیح است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله را حضوراً از طریق ارگان مربوطه پیگیری بنمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در ارتباط باچه موضوعی مبحث ایثارگری را مطرح نموده‌اید سوال خود را کامل طرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال نامفهوم است ولی هرگونه مشکلی دارید با اداره مربوطه مذاکره و مقررات آن ملاک عمل است