مشاوره حقوقی رایگان - قانون ایثارگران

با سلام
بنده کارمند دولت می باشم و 18 ماه سابقه خدمت داوطلبانه در جبهه دارم و این مدت خدمت با ضریب یک در حکم من لحاظ شده ، برابر قانون برای ضریب یک به یک ونیم لحاظ شود ، الان برای اعمال آن ضریب نیم که حدود نه ماه می شود آیا باید حق بیمه پرداخت کنم یا این حق بیمه را دولت پرداخت می کند ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست این موضوع را از اداره مربوطه و بنیاد ایثارگران پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه ابتدا این مورد را از اداره مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود تحت پیگیری قرار دهید.