مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ایثارگران

درود وقت بخیر
خانم 41 ساله سرپرست خانوار فرزند ایثارگر که 60 ماه سابقه حضور در جبهه و نیروی سپاهی بودن و در مناطق مرزی فرمانده پایگاه بودن من 4 سال هست که در شرکت بیمه پاسارگاد نماینده فروش هستم و هنوز مشغول به کارم ولی شرکت بیمه هیچ قراردادی با نماینده نداره آیا میتونم پیگیر استخدامم باشم یا خیر اگر از شرکت بیمه نامه بگیرم که گفته های بنده رو تایید کنه چی؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما استخدام رسمی امکان ندارد
شما باید از طریق شرکت بیمه پیگیری نمایید و درخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منظور شما استخدام رسمی می‌باشد که در این خصوص موضوعی وجود ندارد ا می‌بایست برای قرارداد کاری خود اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری پیگیری کنید
نتيجه خواهد داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید