مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام و عرض ادب

اگر اجازه دهید سوال به صورت کلی و دقیق مطرح بشه تا همه بتونن بهره برداری بکنند :

متن قانون مصوب 1400 :
تبصره 20
د – در راستای اجرای بند (ذ) ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه، ‌دستگاه‌های مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلفند، نسبت به استخدام و نیز تبدیل وضعیت استخدامی کلیه‌ی مشمولان ماده (21) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران که با عناوین مختلف در ‌دستگاه‌های موضوع قانون مذکور شاغل هستند و رابطه شغلی آنها به صورت پیمانی، قرارداد انجام کار معین یا شرکتی می‌باشد و یا از محل اعتبارات جاری و تبصره ماده (32) و ماده (17) قانون مدیریت خدمات کشوری و اعتبارات طرح‌های عمرانی و یا سایر عناوین از جمله حاکمیتی و تصدی‌گری موضوع بندهای (الف) و (ب) ماده (45) قانون مدیریت خدمات کشوری خدمت نموده و یا می‌نمایند با طی مراحل گزینش با رعایت تبصره (2) بند (و) ماده (44) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب 1389/10/15 به صورت استخدام رسمی اقدام نمایند. اعتبار مورد نیاز این حکم از محل ردیف 88 – 550000 به مبلغ پنج هزار میلیارد (5.000.000.000.000) ریال در اختیار ‌دستگاه‌های اجرائی ذی‌ربط قرار می‌گیرد.

مسئولیت حُسن اجرا و نظارت براین قانون به عهده سازمانهای برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور، بنیادشهید و امور ایثارگران، سازمان رزمندگان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و عالی‌ترین مقام ‌دستگاه‌های ذی‌ربط می‌باشد.

- مشمولین طبق قانون و با صراحت مشخص است

فردی که
1- شاغل در شرکت واگذارشده طبق اصل 44 به بخش خصوص (شرکت دارای 30 درصد سهم دولتی )
2 - شخص پس از تاریخ واگذاری شرکت ، استخدام شده است
3- شخص نیروی شرکتی است
4- شرکت اصلی سال 90 واگذار شده و فرد در سال 95 استخدام شده
5- ایثارگری مشمول قانون جامع است

اگر از طریق دیوان عدالت شکایت نماید رای به استخدام میگیرد یا خیر.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نتیجه غیرقابل پیش بینی است بستگی به مستندات ودفاعیات دارد...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید