مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسرم

با سلام من 34سالمه 17 سال اعتیاد به شیشه داشتم کلی هم ترک ناموفق داشتم الان 10ساله ازدواج کردم یه دختر 2ساله هم دارم و همسرم هم خیلی باهام کنار اومده ولی الان 6ماه خیلی سرد شده دیگه مثل قبل نیست بدرفتاری،بدخلقی،بی‌احترامی،کم بودن رابطه جنسی‌و...جوری که احساس میکنم با کس دیگه در ارتباطه چون از اون وقت که تصمیم به درس خوندن گرفت همه این تغیرات شکل گرفت و‌این فکربد داره بدتر از اعتیادم منو نابود میکنه میدونم که باید ترک کنم و این کارو هم میکنم ولی اول باید از شر این احتمال راحت شم عاجزانه ازشما کمک میخام

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بهتر است به روانشناس مراجعه کند این افکار احتمالا از آثار همان مواد است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از شایع ترین علایم مصرف شیشه شک و تردید است و از طرفی شما نیز مدرکی بابت اثبات خیانت همسرتان ندارید. بهتر است از مشاور روانشناس استفاده نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما احساس به خیانت همسرتان را دارید و تا زمانی که ادله و مدرک محکمه‌پسند نداشته باشید نمی‌توانید هیچ اقدام قانونی انجام دهید.