مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ اشتباهی پوز

با سلام..من رفته بودم مسافرت از یک مغازه خرید کردم به جای مبلغ 75 هزارتومن 750 هزار تومن کشیده بود منم رسید رو چک نکردم تا برگشتم خونه الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با فروشگاه تماس بگیرید یا از طریق بانک مربوطه پیگیری نام و نشان فروشگاه را کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است دوستانه از طریق مغازه دار مشکل را حل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ایشان رجوع کنید
وگرنه به بانک اعلام تا تماس بگیرد
وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید تحت عنوان دارا شدن بلاجهت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مراجعه و درخواست وجه مازاد را نمایید