مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اشتباه مبلغ توسط مشتری بابت خرید یک دستگاه تلفن همراه در تراکنش دستگاه پز

باسلام و احترام،
ضمن سپاس از فراهم نمودن این امکانات جهت پاسخگویی به شهروندان، به استحضار میرساند اینجانب فروشگاه موبایل دارم، که متاسفانه چند روز گذشته مشتری که از من یک موبایل خریداری کرده ، در زمان پرداخت مبلغ در دستگاه پز، به جای وارد نمودن مبلغ 33000000 ریال مبلغ 3300000 ریال پرداخت کرده و فروشنده با بی دقتی متوجه این موضوع نشده است، و آن مشتری متاسفانه جوابگوی تلفن نمیباشد و چون بانک که شماره حساب به دستگاه پز اتصال دارد اخیرا حساب های پرداختی را به صورت حساب به حساب پرداخت کننده ها نشان نمی دهد و به صورت کلی مقدار واریزی در روز نشان میدهد، حال من چگونه می توانم از آن مشتری ناجوانمرد شکایت کنم و یا مشخصات ان را در بیاورم.
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. مشخصات خریدار را پیدا کنید و شکایت کنید