مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در فروش کمتر از بهای اصلی جنس با دستگاه پوز

وقت بخیر چند وقت پیش یک جفت تنگ نقره اشتباها بجای 62 میلیون مبلغ 6200 کارت کشیده میشه پس پیگیری و گرفتن ادرس شماره فرد خریدار مراجعه کردیم ولی از پس دادن خوداری کردن و اول گفتن نقره نیس بعدا تایید کردن نقره است و یجورایی وقت الکی خریدن و پس ندادند. با توجه به اینکه فاکتور دارند و داخل فاکتور که رسمی نیست ولی نوشته شده نقره است و وزن مشخصه من میتونم از راه قانونی خودم شکایت کنم یا حتما باید وکیل بگیرم یا چون فاکتور رسمی نیست و یه نسخه ای بوده واسه خودم دردسرش بیشتر میشه ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

سلام
با همون رسید و فاکتور میتونید و گرفتن و نگرفتن وکیل بستگی به خودتون داره