مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام.دو ماه پیش مادرم فوت کرده است و یکی از برادرانم ادعا دارد سند منزل مادرم به اسم اوست.حتی شنیدیم که مقداری وسایل خانه را هم فروخته است و به هیچ وجه اجازه ورود به خانه را به ما نمی‌دهد.چطور از او شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل اقدام و پیگیری است بدوا اظهارنامه ارسال دارید افاقه ننمود بنا به مورد امکان طرح دعوای کیفری و حقوقی وجود دارد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
ابتدا دادخواست بدین و انحصار وراثت بگیرین، بعد هم دادخواست تحریر و تقسبم ترکه بدین