مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

سلام حدود دوماه پیش ماشین معامله کردم ولی مبلغی به حساب من واریز نشد به حساب شخصی که معرف بود واریز شد ایشون هم دوماه منو سرمیگردون پول نمیده چکار باید بکنم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام طبق قراردادتان عمل می‌شود/ مطالبه وجه دهید و هردوطرف را طرف دعوی قرار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد اقدام نمایید وپول خود را دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود.
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعوی مطالبه ثمن بطرفیت خریدار مطرح نمایید